Omeni 2"V življenju je najpomembnejša izkušnja, ki jo doživiš sam. Ker taka izkušnja gre skozi tvoje srce."

Na življenjski poti se zgodijo take in drugačne situacije, ki v nas pustijo dobre ali malo manj dobre občutke. Skupno vsem pa je, da so to doživetja, ki so se zgodila nam in se dotaknile našega srca. Samo mi vemo, kaj občutimo. Ko nam je dobro, se zdi, da nas energija življenja lažje potiska naprej. Malo težje ali pa sploh ne, ko nas situacije ranijo, obremenijo ali, ko ne živimo v skladu z našo srčno resnico.


Tudi sama sem se že znašla v težjih situacijah, iz katerih sem si pomagala z najrazličnješimi tehnikami. Z njihovo pomočjo sem se na novo zgradila, poiskala dom v sebi in si začela bolj zaupati, tudi življenju in lastni intuiciji. Predvsem pa z večjim pogumom živeti lastno srčno resnico in biti prisotna. Nekaj teh tehnik, ki so bile zame osebno najmočnejše danes s hvaležnostjo delim naprej. Tudi v upanju, da lahko tistim, ki začutijo, pomagam prižgati, gojiti ali pa samo ohranjati tisto iskrico v srcu.


Moje poglavitno vodilo je, da na srečanjih ustvarjam prostor, v katerem lahko tkemo ljubečo, skrbno, trdno in negovalno vez sami s seboj in našo srčno resnico. Jo ohranjamo, gojimo in poglabljamo tako v odnosu do naših teles, kot tudi emocij, uma in duše. Mi smo oseba s katero preživimo največ časa; trenutki, ki si jih namenimo, da zgradimo kvalitetno okolje v sebi, okolje, v katerega se lahko vedno znova vračamo po ljubezen, zdravje in oporo, so tisti trenutki, ki se najbolje obrestujejo.


‘Ko imaš sebe, imaš vse’.


IZOBRAŽEVANJA

Leta 2013 sem zaključila tečaj učiteljice kundalini joge 1.stopnje v Sloveniji v sodelovanju s šolo Amritnam Sarovar v Franciji. Tam sem kasneje izobraževanje nadaljevala in leta 2016 tudi uspešno zaključila dvoletno nadgradnjo za učitlejico 2.stopnje.
Leto 2017 je bilo v znamenju razvijanja intuicije in srčne povezanosti pri Luki Klančniku, enem najboljših učencev Drunvala Melchizedeka. "Awakening of the illuminated heart", "Shamanic Heart Healing" 1,2,3.
Leta 2017 sem zaradi navdušenja nad globino tehnike terapije "Amanae" začela dvoletno izobraževanje v Bruslju na Amanae Europe School in 2019 tudi uspešno zaključila vseh 10 modulov.
Leta 2020 sem dopolnila ponudbo še z uspešno zaključenim izobraževanjem za učiteljico Jin Joga terapije pri Alexandri Denkinger, učiteljici jin joge in zdravnici tradicionalne kitajske medicine.